Shopping Insights este toolul care oferă statistici despre cumpărături


Shopping Insights este toolul care oferă statistici despre cumpărături. Un instrument interesant și simplu de utilizat pentru antreprenorii care au afaceri de profil și își pot face o idee despre cele mai căutate produse ce pot fi eternalizate în America. Mai ales că treptat se optează pentru comerțul de pe telefoanele mobile.

Se va muta comerțul de pe aceste dispozitive, deoarece sunt cele mai utilizate și mulți folosesc mai mult telefonul mobil, decât un pc, calculator. Chiar dacă memoria telefonului mobil este mai mică, așa cum se întâmplă în cazul meu și nu pot avea acces la mai aplicații. 

În același context, îmi aduc aminte de discuția din tren, unde un programator susținea că lucrează la tot felul de aplicații de cumpărături pentru diferite companii. Aplicațiile pentru telefoanele mobile optimizate de către colegii lui. Interesant este faptul că în viitorul apropiat o să plătim la ghișeu cu telefonul mobil sau atunci când suntem la o caserie, fără să mai fie nevoie să scoatem portofelul, unde se află bani cash sau cardul alimentat.

Mă gândesc că o să fie securizate plățile, așa cum se întâmplă cu cele de pe site-uri. Un 3DSecure pentru site-urile sau aplicațiile unde se poate cumpăra cu telefonul mobil ar fi imperios necesar, mai ales având în vedere atacurile cibernetice ce implică și astfel de situații. Mai bine să fie prevenite, decât să fie tratate. 

Interesantă evoluția marketingului din multe puncte de vedere. Cred faptul că evoluția tehnologică o să ne ajute și pe noi să înțelegem cum să folosim instrumentele, aplicațiile și platformele într-un mod pozitiv corect și legal. Platforma Shopping Insights este utilă pentru toți cei care au afaceri în US și vor să analizeze ce produse se cumpără mai des și ce afacere este mai rentabilă. 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram