CFR călători și-a lansat noul site



CFR călători și-a lansat noul site și mi se pare că designul este mai prietenos. Schimbarea site-ului de la www.cfrcălători.ro la www1.cfrcălători.ro pot spune că este mai ușor de utilizat și sper să nu se mai blocheze, indiferent câte persoane accesează site-ul. 

Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători “C.F.R. Călători” este o companie importantă pentru mine, deoarece cu ajutorul trenurilor reușesc să ajung în destinațiile dorite. Neavând mașină și având beneficiul de a circula în orice locație gratuit urmăresc destul de des site-ul www.cfrcalatori.ro. Acesta este singurul beneficiu în calitate de student la zi, cu examenele bifate și cu timp liber pentru călători, atunci când nu lucrez. 

Studenții pot să beneficieze de un bilet gratuit dus-întors într-o singură zi. Atunci când ajung în destinațiile dorite uit de privirile casierițelor(de ura și de felul în care aruncă biletele, de parcă nu ar fi plătite să facă asta și te fac să te simți cam incomod, de parcă noi nu reprezentăm viitorul). 

CFR călători are un site mai interesant, unde pot să găsesc informațiile mai ușor fără să apăs pe mai multe taburi. 

Punctele tari:
  • Biletele online se pot achiziționa cu 6 ore înainte de plecarea trenului
  • Newsletter- sper să transmită informațiile rapid, despre ceea ce se petrece pe liniile ferate, întârzieri, reduceri
  • Tel verde  0800.88.44.44
    (numar apelabil gratuit, prin reţeaua Telekom, zilnic între orele 8:00-20:00)
  • Rubrica destinată informațiilor utile

Puncte slabe:
  • Timpul de așteptare până când se deschide pagina https://bilete.cfrcalatori.ro
  • Nu se pot achiziționa biletele reduse pentru studenți online
”Și eu merg cu trenul!” și sper ca această platformă să fie mai utilă, cu informații interesante. Pot spune că am descoperit multe lucruri accesând noul site CFR călători despre viziunea lor. Mult succes și sper să devină o platformă care să ofere informații actualizate, relevante destinate călătorilor.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram