Succesul fulminant risipit


Succesul fulminant risipit a unor oameni cu un potențial uriaș. Nu de puține  ori am întâlnit oameni care promiteau mult, câștigau premii mari și se pierdeau undeva în mulțime, pentru că acesta era scopul. După ce scopul era atins, nici urmă de acei oameni care străluceau în lumina pală a timpului. Timpul care este cel mai mare dușman, care fragmentează momentul între talent și muncă. 

Pornind de la silogismul care este cel mai elocvent, pentru a susține această idee:
  • Toți oamenii au potențial.
  • Ralucica este om.
  • Ralucica are potențial.
La modul că fiecare om are potențial, poate să ajungă cât mai sus, dacă țintește sus și dacă alimentează pasiunea, prin fiecare pas pe care îl face. Munca asiduă este cea care face diferența în orice context, indiferent de domeniul de activitate. La un moment dat, vocile suave se vor auzi într-o zi atât de pregnant, fără compromisuri, deoarece coatele ascuțite sunt efemere. Se tocesc și își pierd farmecul în timp, pentru că despre asta este vorba, nu despre cum unii reușesc să se plafoneze într-un mare fel.


În viață e bine să iei ce e mai bun, să nu calci pe cadavre, să nu îți creezi o imagine  diferită de cea reală, ci una solidă, bazată pe principii sănătoase, idei originale și construite treptat prin MUNCĂ. Valorificate prin amprenta pusă. Munca fiind cel mai important stâlp de rezistență, pentru a realiza proiecte pe termen lung ce ne aduc împlinirea sufletească.

Potențialul trebuie valorificat etapă cu etapă, nu se poate evidenția o singură dată, fiindcă memoria colectivă este de scurtă durată și tind să-i dau crezare unui blogger. Să spui mereu ce ai de spus, dacă este important pentru tine acest lucru. Evoluția sau mai bine spus șlefuirea unui talent constă în instruirea continuă, în depășirea situațiilor limită. Spun asta, deoarece un drum bun care te duce la destinația preferată nu este unul drept, ci plin de piedici.

Important este să înfruntăm viitorul, așa cum încercăm să facem în prezent. Să muncim constant și să ne axăm pe povestea noastră. Povestea noastră este despre noi și despre ce reușim să creăm în jurul nostru. Asta dacă a crea înseamnă a obține un titlu efemer, care în timp nu avem o certitudine cu privire la activitatea profesională.

Astea fiind spuse, succesul fulminant se risipește, atunci când nu există motivație și muncă.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram