Hai la Webstock 2017, să întâlnești titanii din online



Hai pe 29 septembrie la Webstock 2017, să întâlnești titanii din online și să descoperi noile tendințe în materie de promovare. Am spus titanii din online, m-am referit la acele branduri care au un cuvânt greu de spus în online și pot fi ușor recunoscute. Branduri construite în timp, pe baza unor valori diferite, cu o politică interesantă ce merită povestită. Noile planuri sau mai bine spus rezoluții vor fi dezbătute pe larg de către reprezntanții acestora, care se implică în tot felul de activități, pentru a se adapta la cerințele și noile oferte.

Vineri, 29 septembrie 2017 voi participa la cea de-a zecea ediție a evenimentului Webstock, ce are loc la JW Marriott și este cea mai importanță conferință de social media din România. Dacă vrei să te convingi cum se desfășoară conferința și ca să vezi atmosfera(să iei pulsul la rece) din cadrul evenimentului intră pe site-ul WEBSTOCK(online, poate îți trezește interesul), începând cu ora 9. Poți urmări postările de pe pagina evenimentului Facebook Event, Twitter, Instagram și Snapchat.


Evensys mi-a oferit pentru a treia oară oportunitatea de a participa la Webstock și cu această ocazie doresc să le mulțumesc organizatorilor, în calitate de Blogger Acreditat. Blogerul acela care este mândru să facă poză cu badge-ul, să vă povestească despre această experiență. O experință despre inspirație, networking, informații, povești motivaționale, oameni cu idei mărețe, online, offline, proiecte, produse și oportunități noi.

A post shared by ❤RaluStory 🖎Blogger (@ralustory) on


 Titanii care ne vor oferi un plus de informație cu privire la activitatea lor din online sunt:

  • Matei Dima, vloggerul cunoscut de publicul larg sub numele de BRomânia. Vloggerul are un canal de youtube pe care postează conținut video, despre o altă fațetă a vieții și anume cea ludică.
  • Alin Preda, șeful biroului de comunicare online al MAPN, deci să-nțeleg că o să fim în siguranță, în cazul în care o să avem cuvintele la noi.
  • Ionuț Budișteanu, informaticianul și inventatorul  român, care a câștigat un  concursul Intel International Science and Engineering Fair. Aveam dreptate că o să ascultăm poveștile  titanilor români din online.
  • Lucian Mândruță, jurnalistul pe cât de modest, pe atât de bine pregătit, cu armele sociale(cuvintele) la îndemână.
  • Florin Boldescu, digital banking manager la RAIFFEISEN BANK, sau cum o să ne reamintim de procedurile care merită respectate, ori ideile revoluționare care se raportează la timp. Acel timp după care tânjim, nu degeaba se spune că timpul costă bani.
  • Marius Manole, actorul care are o deschidere spre artă, frumos, pasiune. O pasiune care se materializează în timp, printr-o artă plină de semnificații.

  • Vali Petcu, cunoscut sub numele de zoso.ro, unul dintre bloggerii care își asumă afirmațiile și își susține poziția până-n pânzele albe. Un blogger veteran care oferă sfaturi de luat în seamă, atunci când vrei să faci primii pași în blogging.
  • Alexandru Negrea, Alina Ciuhulescu, Dragos Stanca, Andrei Șelaru, Andreea Lupu, Ionut Polexe, Andreea Retea, Alexandru Ciuca, Claudia Chirilescu, Andrei Ungureanu, Vica Schipor, Mugur Patrascu, Robert Katai, Alex Damian, Marian Ionescu, Ciprian Susanu, JOAQUIN BONILLA, Mirela Bucovicean, Irina Scarlat, Ionut Radu Munteanu, Mihai Toader Pasti, Claudiu Butacu, DR. CATALIN CIRSTOVEANU, Alex Galmeanu, Marius Pahomi, Mihai Caloseriu și Mihai Baloianu sunt titanii din online ce ne vor comunica informațiile actualizate, poveștile de la început de drum, dar și motivația de a avea succes.
Vă invit la o conferință în care o să aflați poveștile din spatele unui brand și cum a fost construit. Informațiile acelea care ne motivează să construim lucruri mari cu pași mici. Dar, mai bine vă las pe voi să descoperiți toate aceste noutăți, dacă nu ne vedem în offline, să ne stârnim interesul din online pe WEBSTOCK

1 Comentarios

  1. Am participat. Cumva am simtit ca anul aceasta a fost un tematici mai de actualitate si cu un plus de interes pentru audienta.

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram