Stickere personalizate pentru idei promovate


Stickere personalizate pentru idei promovate în offline. Aceste stickere sunt utile pentru bloggerii și afaceriștii care vor să utilizeze această tehnică eficientă de promovare, deoarece o culoare diferită pe spatele unui laptop ajută la identificarea unui brand. Detaliile fac diferența  indiferent de contextul creat, pentru că suntem atrași de lucrurile simple, originale și care să ne ducă cu gândul la un brand sau o idee.

Aici ne putem referi și la etichete personalizate cu numele sau logo-ul brandului promovat. Fie că vorbim de o afacere sau de o pasiune, pentru un anumit domeniu pe care vrem să-l extindem. Mi se pare o idee interesantă să mergi la o conferință, iar pe laptopul unui brand să apară tot felul de stickere.
In aceaași măsură, putem să ne raportăm și la etichete și stickerepe care le vedem constant pe produsele pe care le achiziționăm din magazine. Fiecare produs, de la gem, la ojele nelipsite din camera mea au imprimate aceste etichete.

Cred că etichetele sunt utile și necesare, pentru a face cunoscută afacerea pe care o întreprinzi(în producție) sau pasiunea pentru scris, coafuri și make-up. Etichetele realizate de către Urban Print sunt: etichetele rotunde, etichetele drepte, etichetele contur și etichetele transparente. Etichetele rotunde sunt interesante și pun accentul pe imaginea principală, în timp ce etichetele drepte scot în evidență toate detaliile reprezentate. Etichetele contur este o idee inedită pentru imaginile cu animale(care pot fi utilizate de ONG-uri), imaginile cu o imagine a unei coafuri(asemenea pasiunii mele pentru coafură), numele brandului respectiv.

În aceeași măsură, eu ador să pun aceste stickere pe haine, deoarece mi se pare o metodă de promovare mai eficientă, deoarece fiecare om pe care îl întâlnesc este curios să afle ce scrie pe tricoul meu. Stickerele personalizate cu imaginea firmei pe care vrem să o facem cunoscută ajută la o întipărire în memoria colectivă, fiindcă repetiția este mama învățăturii, de aceea ne ajută să facem asocierea între brandul respectiv și imaginea reprezentativă.
Stickerele personalizate se pot aplica pe tricouri, laptop, mape și tot felul de materiale pe care le utilizăm în mod frecvent. Spun asta, deoarece este mai ușor să aplicăm aceste stickere pe lucrurile pe care le folosim frecvent, adică fac parte din zona noastră de confort și sunt indispensabile pentru a ne susține activitatea.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram