Pufulește-te cu Delaco

          
Pufulește-te cu Delaco sau cum să-i explici unui prichindel de 2 ani, care vrea să cunoască lumea și să știe ce reprezintă fiecare termen în parte. Ianis este la vârsta aceea la care asimilează orice informație și fiind curios să descopere ce este o pufoșenie, o tot întreabă pe mama lui. Ianis mereu era interesat de puff, cea mai pufoasă, puff mic.

4. Puf-tupletii

Mama crede că Ianis se referă la rățușca lui preferată, care se urcă pe masă și ciugulește din mămăliga făcută de bunica. Rățușca năstrușnică este atașată de Ianis, îl urmărește peste tot unde se duce, așteaptă să fie hrănită de el, fiind o relație extrem de pufoasă între cei doi. Rățușca îl încălzește, așteaptă să mănânce pâine, mămăligă. Expresia bebelușului, atunci când rățușca a luat pâinea unsă cu brînză, a fost una memorabilă și drăgălașă. Ianis fiind supărat și afișând o expresie a unui om care a pierdut ceva important, ce îi aparține.



Pufulește-te cu Delaco, sau cu rățușca, care l-a  învatat pe Ianis, să-și împarte lucrurile la care ține. Treptat, Ianis a început să îndrăgească rața, care a crescut, puful transformându-se în pene și bebelușul într-un adolescent care iubește brânza pufoasă și nu uită de amintirea cu rățușca PUFF, cea care face parte din cele mai amuzante momente din copilărie. Ianis este fan brânză și atunci când mănâncă brânza pufoasa retrăiește acele momente dragi.
                       Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017.


0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram