Patru pași importanți pentru preluarea unei francize de succes


Preluarea unei francize de succes este un vis mare, dar nu imposibil de realizat. Un vis la care lucrăm constant, pas cu pas și încercăm să-l adaptăm la cerințele pubicului. Spun asta, deoarece nu există o rețetă universală, iar de la țară la țară, tendințele diferă, cerințele publicului sunt diferite și oferta trebuie construită în așa fel încât să atragă și să fie pe placul majorității, de la o preferință individuală să o extindem la una generală. 

Primul pas pe care îl face este să punem pasiune și să folosim produsele de la brandul respectiv. Altfel, cum să vinzi un produs în faza pre-lansare, dacă nu ai reușit să-l testezi. Oamenii simt și mai ales au început să distingă reclamele false și promovate pentru produsele ineficiente și cele care sunt create cu suflet, emoție și analizate din toate punctele de vedere. Un brand trebuie să trezească simțurile și să ne transmită un mesaj de bine, indiferent că vorbim de haine sau accesorii. Îmi aduc aminte de prima mea geantă din generală, cumpărată de la acest brand, care am reușit să o achiziționez economisind banii pe câteva luni, dar a meritat efortul, deoarece prima mea geantă a ținut un an și jumătate, deși a fost purtată, practică și am încercat să îmi iau doar lucrurile necesare, pixuri, creioane, sticla nelipsită de apă, sendvișurile și un fruct, luciul meu de buze. Suficient de încăpătoare pentru a căra după mine, toate lucrurile menționate mai sus. 

Al doilea pas este să ne setăm obiectivele, unde vrem să ajungem și de unde am pornit. Analiza constantă a publicului, locația unde o sp fie magazinul(dacă se află într-o zonă vizibilă) și ce am vrea noi să cumpărăm de la Meli Melo Paris, brandul despre care eu cred că este o franciză de succes. Vorba mamei mele, să te pui mereu în locul celuilalt, să analizezi din punctul lui de vedere și să te gândești ce ai cumpăra, dacă ai intra într-un magazin plin de accesorii. Prima mea alegere de a-mi cumpăra o geantă a fost și o perioadă în care mi-am monotorizat venitul/zi la școală(câțiva lei care pentru mine însemnau destul de mult) și am pus la cale un plan de bătaie. Așa funcționează lucrurile și atunci când vrem să preluăm o franciză de succes și să o aducem pe piața locală.

Al treilea pas este informarea despre franciza Meli Melo, în ce constă, care este taxa în franciză, care sunt avantajele francizei și care sunt locațiile vizate. Acest pas este esențial pentru a putea concepe cum să implementăm franciza și care este este zona în care se perindă pasionații de frumos, cei care să achiziționeze accesorii de păr, fulare, mănuși și genți. Un brand care face cu ochiul sexului frumos, dar și domnilor care vor să le facă o supriză femeilor pe care le respectă. După ce am verificat dacă ne putem încadra și avem suma necesară, începem să semnăm, să citim(extrem de important atunci când semnăm un act să citim detaliat, deoarece un singur articol schimbă valoarea acestuia în defavoarea interlocutorului), să căutam spațiul de închiriat și să lucrăm la visul nostru de a avea propria afacere.

Ultimul pas este acela de a analiza, promova și a crea un magazin cu o atmosferă liniștită și plăcută. Acel magazin în care să mă pot concentra la ce vreau să cumpăr. Să fie ordonate într-un stil toate produsele, îmi plac magazinele ordonate care sunt create pe o analiză minuțioasă, nu cele în care totul este haotic gențile, eșarfele, accesoriile de păr și bijuteriile sunt puse în același loc de la Ana la Caiafa. Afacerile de succes angajează un personaj amabil, care să aibă grijă atât de aranjarea produselor la raft, cât și de client. Deși e un clișeu, îmi este de folos atunci când aud un ”vă pot ajuta” pe un ton cald și prietenos, fără vreo privire amenințătoare. Angajați care cred în imaginea brandului și transmit un mesaj și coerent, despre franciza Meli Melo că este un loc care merită revizitat, pentru a ne reînnoi colecția de bijuterii și accesorii.

Antreprenoriatul începe să câștige teren, deoarece oamenii tind să își dezvolte abilitățile manageriale, să își testeze rezistența și să pună o piatră la temelia unui vis frumos care poate să prindă contur. Cei patru pași importanți pentru preluarea unei francize de succes sunt treptele de care ne lovim, atunci când vrem să facem ceva pentru noi, pentru visul nostru și de a transmite celorlalți că în viață dacă nu riști nu câștigi cele mai frumoase experiențe și cei mai mulți bani ca să-ți poți întreține visele, facturile și toate aceste aspecte financiare. 
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017. 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram