Farmecul româncelor este un mit


farmec

Farmecul româncelor este un mit pentru străinii care se perindă pe plaiul românesc. Mitul frumuseții este strâns legat de mama natură, care înnobilează aspectul fetițelor, pentru a deveni femei frumoase. Se spune că Afrodita(zeița iubirii și a frumuseții) atrăgea bărbații din fiecare zonă. Cred cu tărie faptul că, româncele au gene de la Afrodita.

Așa cum Afrodita a fost creată din elementele naturii(spuma mării), pot spune că româncele se îngrijesc cu creme făcute din plante și extracte naturale. Gerovital Plant este brandul ales de femeilor și domnișoarele care vor să-și îngrijească tenul corpul și părul. Gerovital are o gamă largă de produse, pentru fiecare tip de ten uscat, mixt, sensibil, gras, normal, acnei, deshidratat, matur, cuperozic sau cu imperfecțiuni pigmentare.

Tradiția cremelor are o istorie vastă, dar cred că româncele au început să descopere beneficiile acesteia, după mulți ani de zile. Româncele au o genă bună, dar cu toate acestea, își mențin frumusețea, printr-un ritual de îngrijire. Fiecare are propriul mod de a se demachia, exfolia, curăța, hidrata și pentru a aplica o cremă hrănitoare. Nu de alta, dar de multe ori se întâmplă ca după o zi tumultoasă, plină cu tot felul de evenimente, să reușim să ne trezim cu riduri a doua zi. O cremă de noapte este utilă pentru româncele, care vor să se trezească a doua zi cu un ten hidratat.

Româncele noastre sunt recunoscute pentru frumusețea lor răpitoare, pentru zâmbetul fermecător și pentru faptul că-și pun în valoare calitățile. Româncă fiind dețin și eu, secretul frumuseții la 21 de ani(pe picior de 22). Deși, pot spune că nu mă machiez des, doar la evenimentele speciale, tot am grijă de tenul meu. În fiecare dimineață, folosesc apa micelară pentru ten normal ce previne iritarea sau deshidratarea.

Crema hidratantă este nelipsită din ritualul meu de îngrijire. Farmecul româncelor care folosesc creme se vede cu ochiul liber, un ten luminos și hidratat. Un mic secret pe care-l împărtășesc româncelor este acela că, de te vei da cu parfum peste cremă, mirosul va persista mult timp.

Secretul frumuseții româncelor îl deține fiecare reprezentantă a sexului frumos, de pe plaiul românesc. Fie că vorbim de mama, care se dă în fiecare seară cu o cremă hidratantă pe picioare și pe mâini(cu un miros floral) sau de bunica mea, care folosește cremele de corp(făcute din plante aromate, de vară). În schimb, mătușa mea frumoasă, care nu-și arată vârsta are o gamă largă de produse și le preferă, pe cele aromate create din lemnoase și citrice. La polul opus, alături de mama și de bunica mea, prefer cremele făcute din soliflore.

Farmecul româncelor este un mit, atât pentru strâinii de pretutindeni, cât și pentru reprezentantele sexului frumos de pe alte plaiuri. Româncele știu să se îngrijească, aleg produsele de calitate și hidratante. Noua gamă de produse Gerovital Plant pentru îngrijirea feței, din ulei de mac sunt realizate pentru protejarea celulelor pielii.

                         

Acest articol fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.

Tu ce părere ai despre produsele de îngrijire pentru față de la Gerovital, din ulei organic de mac? Ce crezi despre farmecul româncelor este un mit?

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram