Xjocurile și abilitățile deprinse de copii

             XJocurile și abilitățile deprinse de copii într-un mod util și plăcut.  Bucuria nevinovată a celor mici este să se joace. Jucăriile sunt spectaculoase la început, până intră în mâna celui mic și-l examinează minuțios. Monotonia se instalează repede, iar prichindelul trântește jucăriile se dezmembrează sau se satură și nu-i mai acordă atenție. Grămezi de bucăți din jucării aștern pe covorul din sufragerie, în timp ce interesul scade pentru minunatele bijuterii numai bune de dus la gunoi. 


                                   
Interesant este modul în care evoluția, a pus amprenta asupra societății într-un mod benefic. Jucăriile palpabile de altă dată, au fost înlocuite cu jocurile virtuale, unde personajele se schimbă o dată cu decorul. 


Așa mai economisesc  părinții, mai ales atunci când privesc cum buzunarul devine un sac fără fund, în care bani se scurg ușor, dar ce nu ai face pentru a vedea copilașul fericit. Mirajul jocurilor pe internet este menținută în timpul verii datorită vacanței, în care orice copilaș se eliberează de toată energia acumulată în timpul anului.

  
Orele petrecute în fața calculatorului, îi pot forma prichindelului diferite automatisme sau să-i scoată la iveală abilitățile de care nu știa că le are.

Îndemânarea și perspicacitatea de a rezolva jocurile  puzzle sunt abilități ce-l vor ajuta pe cel mic pe viitor.





Jocurile cu ponei îl înclină către un sport.  Pasionații în miniatură(prichindeii) care vor să practice acest sport, și anume echitație, se pot delecta cu ponei prezenți în joc. Au trecut mai bine de 14 ani, de când părinții hotărâse să ne cumpere calculatorul mult visat. Tubul din spate de atunci nu ne îngreuna spațiul, ba chiar ne umplea de bucurie. 




Prima data, găsisem un joc în care se interpreta dansuri care au făcut istorie, ulterior m-am apucat de dansuri sportive. Deci, m-a influențat acel joc atât de tare, încât m-am lăsat dusă de val și m-am înscris la dansuri, acolo învățând multe lucruri care-mi sunt folositoare și astăzi, la 21 de ani.
                                    


Consider că, jocurile pe internet sunt remedii eficiente împotriva atmosferei monotone și pot avea un caracter educativ.
                              


Tu ce părere ai despre jocurile pe calculator? Crezi că pot influența evoluția unui copil?

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram