De ce ai alege Lenjeria de pat Outlet





                      Lenjeria este piesa de rezistență din dormitor. Cearceaful, faţa de pernă şi  cearceful de pilotă întregesc aşternutul moale. Se spune că un om, doarme în medie 25 de ani din viaţă. Astfel că fiecare dintre noi ne petrecem ore în şir în pat, fie că ne uităm la televizor, scriem articole, citim cărţi sau dormim.  Lenjeriile de pat Outlet 1+1 te trimit într-o vacanță la greci.
               
Lenjeria poate fi considerată o carte de vizită, atunci când calci pragul unei case, fie că vorbim de pensiuni sau de locuințe. Că doar visul de perspectivă se poate transforma în visul din timpul somnului într-un loc special. Deși, au trecut mulți ani de când nu am mai visat în patul bunicii, lângă gura sobei. Anul acesta îi fac o surpriză  bunicii cu lenjeriile 1+1 care se potrivesc cu noua nuanță a pereților


Nuanța lenjeriei închide sau deschide o cameră în funcție de cromatica dintre pat, mobilier, draperii și lenjerie. Mobila neagră din cameră, draperiile cu nuanța deschisă se potrivește cu petele de culoare de la perete la așternut.


Cearceaful întins pe pat, protejează materialul de eventualele pete sau descusături a canapalei din dormitorul bunicii. Cearceaful în care ne scăldăm nopți la rând și unde visăm să ajungem în locuri la care doar un gând timid ne îmbie. Visul de perspectivă de a atinge insule grecești(așa cum m-am distrat eu în vacanță) ți se pot îndeplini, grăbește-te să comanzi până pe data de 27 august, de pe lenjerii de pat outlet

Dacă vrei să ai mai multe șanse de câștig te invit la o leapșă unde menționezi numele blogului meu și scrii un articol, care trebuie încărcat pe pagina. 



Tu de ce ai alege Lenjeria de pat Outlet? Cui i-ai face cadou o lenjerie de pat? 





1 Comentarios

  1. Amazing issues here. I aam very glad to peerr your post. Thanks so much and I am taking a look forward to touch you.
    Will you kindly drop me a mail?

    Here is my page :: cara merawat rambut rusak - ballabongroup.com,

    RăspundețiȘtergere

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram