Pata de culoare din dormitor este lenjeria de pat




    Pata de culoare din dormitor este lenjeria de pat indispensabilă din orice casă.  Ne pierdem cel puțin jumătate din viață dormind, luând în calcul orele pe care le petrecem în dormitor dorim să fie într-un mediu plăcut relaxant pentru ochii noștrii. Materialele din care sunt confecționate lenjeriile de pat ne pot oferi un somn odihnitor sau o senzație neplăcută  create  de cele sintetice. Lenjeriile de pat au imprimate în ultima perioadă imagini 3D pot spune că industria textilă este dornică să se raporteze la nevoile oamenilor în conformitate cu noutățile din domeniu.  
        

Redecorarea dormitorului prin aplicarea unei vopsele cu o nuanță caldă ne poate relaxa, în schimb o nuanță țipătoare ne creează o stare de disconfort. Lenjeria pot spune că este un accesoriu nelipsit din dormitor. Lenjeriile sunt cumpărate de gospodine în funcție de culoarea mobilei și a patului. Cele mai apreciate nuanțe sunt cele vii, înflorate deoarece crează atmosfera primăverii, a bucuriei în detrimentul nuanțelor reci, care ne indispun. 


 Tradiția de a cumpăra ceva nou în ajunul sărbătorilor respectiv de a ne înnoi și moderniza dormitorul este dusă mai departe, nu sunt singura care face asta, am văzut mulți oameni care-și cumpără lenjerii pe ultima sută de metri. Nuanța pot spune că de cele mai multe ori primează, inconștient alegem nuanțe calde care să ne transmită o stare de spirit potrivită că de nu, vorba aceea măi te-ai trezit cu fața la cearceaf. Lenjeriile ideale de pat sunt cele confecționate din bumbac și satinat datorită calității acestora. 



Materialul din care a fost confecționat poate să fie de calitate și astfel suntem scutiți de neplăcerea creată după primele spălări sau din materialul sintetic care să se deterioreze, iar culoarea să devină ștearsă ducând la deteriorarea acestuia.Lenjeriile de pat sunt compuse din cearșaf de plapumă, husă pentru pilotă și fețele de perne. 



Îmi plac fețele de perne cât mai mar, atât ca lungime cât și ca lățime pentru a avea un somn liniștit, fără dureri insuportabile de gât cauzate de poziția capului,  de aceea cred că înălțimea ideală a pernei este de 7 cm. Lenjeriile de pat potrivite pentru fiecare sezon la un preț convenabil aș spune pentru fiecare buzunar sunt Lenjeriile de pat Pucioasa




             
Tu ce părere ai despre lenjeriile de pat, ce te determină să le cumperi? Cum ți se pare această tradiție de a cumpara ceva nou la sărbători?

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram