O călătorie pe StradaIT

                           
                            Cine ar fi crezut că lucrurile vor evolua așa de mult , stăteam acum câțiva ani pe fix același scaun în timp ce priveam la calculatorul cu tub care într-o zi a avut un final destul de nefericit, iar acum privesc la monitorul format din plasmă subțire, nu ocupă mult spațiu și care trebuie să recunosc faptul că nuanțele era ușor blurate în trecut acuma făcând cunoștiință mai bine cu tehnologia, culorile aprinse și vii care redau în totalitatea decorul de afară. 



Privind la evoluția calculatorului din trecut până în prezent de la calculatorul cu tub care se mai bloca din când în când, nefiind util pentru dezvoltarea personală la calculatoare cu plasmă, laptopuri și chiar tablete prin care putem păstra legătura cu o parte din colegii de la școală și putem fii la curent cu ceea ce se întâmplă în privința orelor de curs dar și a noutăților. 



Acuma pentru elevi sau pentru studenți gadgeturile sunt utile și  doar un click pe http://www.stradait.ro/laptopuri-si-tablete/tablete/ putem alege produsul potrivit. O dată cu trecerea timpului am realizat cât de indispensabil este internetul, descoperind pasiunea pentru scris , orele petrecute în fața calculatorului trec atât  de repede încât am impresia că zboară și se pierd în abisul întunericului. Am tocit tastele ore întregi,  bătând la cuvintele care au prins o formă și am reușit să construiesc povești cu drag pentru fiecare în parte. 
                           



Făcând o retrospectivă, îmi aduc aminte cu drag de televizoarele alb negru uriașe cu un tub în spate care părea  interminabil dar și de desenele preferat care mi-a umplut sufletul de bucurie în copilărie la care mă uitam cu drag atunci când eram la bunica la televizorul vechi de un secol.  


Lucrurile au luat o altă formă, s-a ajuns la televizoare led , plasme cât mai subțiri ce surprinde videoclipuri care să fie pe placul ochiului cu doar un http://www.stradait.ro/monitoare-tv/televizoare  poți alege dimensiunea potrivită pentru camera în care locuiești.  


În copilărie nuanțele alb negru ne încântau privirea și ne bucurau cu filme frumoase dar și desene pe placul fiecăruia dintre noi. Acum reclamele pompoase care pun în temă diferite ipostaze din viața reală și care au imagini ce se pierd ca un miraj cu bebeluși care se amuză de minune au ajuns să devină preferatele noastre, gusturile se schimbă în timp și se educă o dată cu evoluția televizorului.
                              


Printre străzile cu monitoare , laptopuri și tablete poposim pe fiecare stradă și cum altfel, conectați la rețeaua wi-fi pentru a fi la curent în orice moment cu noutățile de asemenea aceasta http://www.stradait.ro/retelistica-si-conectica ne este de folos mai ales bloggerilor care își petrec mult timp în fața laptopului și a tabletei pentru a tasta poveștile frumoase de a ne purta prin tărâmurile literare de aceea avem nevoie de tehnologiile și gadgeturile actuale.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram