ABDcomputer și electronicele puse la adăpost.



                        Tehnologia a avansat destul de mult, de la dimensiunea electronicelor la designul și culoarea acestora. O dată cu viteza formării lucrurilor și o socializare mai bună în mediul online site-urile cu o tematică de a posta momente din viața noastră precum și platforme care promovează grupuri diverse au explodat. 


Mult mai ușor putem să cunoaștem omul din spatele  personajului virtual pe care-l înfățișează prin pozele postate precum și cu ceea ce se ocupă indiferent de locul în care ne aflăm. Se spune că lucrurile în comun unesc oamenii ei bine da această premisă este valabilă și în cazul meu deoarece pasiunea mea pentru scris m-a adus unde sunt acum. 


Calculatorul din copilărie îl foloseam pentru jocurile de strategie, o dată cu creșterea în vârstă prioritățile sau schimbat, internetul a devenit indispensabil mai ales atunci când ești student și trebuie să te pui la curent cu toate noutățile în ceea ce privește locația în care se țin cursurile și seminariile. 




Laptopul a ajuns să se numere printre preferințele oamenilor însă sunt multe familii care nu au posibilitatea să le  ofere tot ceea ce au nevoie astfel http://www.abdcomputer.ro/laptop-second-hand/ este un site dedicat persoanelor care nu se situează foarte bine cu bugetul. Sărbătorile de iarnă sunt momentele frumoase atunci când dăruim celor dragi cadouri cu semnificații cu câteva economii oricine poate să cumpere laptopul de care are nevoie.


                          Încă din gimnaziu avem nevoie de calculator ca să ne putem învăța cu funcțiile acestuia și ce reprezintă fiecare componentă în parte de la monitor, unitate, tastatură la mouse. Îmi aduc aminte cu drag de primele teme din Word, cele din Acces și din Excel atunci când cream tabele. 


Primul meu calculator  de pe http://www.abdcomputer.ro/calculatoare-second-hand/    m-a ajutat să explorez tainele it-ului și să descopăr platforma de socializare cu toate beneficiile ei. Încă din gimnaziu este important să facem cunoștiință cu tainele calculatorului cu posibilitățile de a scrie și de a ne forma o carieră pornind din offline către online.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram