Clujul găzduiește INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL

     


         International Jazz Festival este un eveniment important pentru iubitorii de muzică clasică care aduce pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca nume cu prestanță și cu greutate în jazz mai exact : Eli Degibri Quartet din Israel, Chico Freeman Quartet din Statele Unite ale Americii, James Blood Ulmer cu Pierre Dørge & New Jungle Orchestra din SUA / Danemarca. 

Acest eveniment cu ștaif reunește cele mai sonore nume omagiază acest gen de muzică într-un cadru și o atmosferă pe măsura festivalului are loc între 23 și 25 octombrie și va încânta toți participanții cu cele mai celebre melodii din jazz


Cultura și frumosul vor crea o atmosferă prinsă din basme care  te vor acompania pe parcursul celor trei zile pe acordul celor mai intense dar și celor mai nostalgice piese ale vremii. Romancierii care vor să fie învăluiți în acordurile fine ale jazzului de la dragostea care te face să devii mai agresiv, mai gelos la cea care dezvăluie latura cea sentimentală, sensibilă și pură. International Jazz Festival este un eveniment care pune într-o lumină pozitivă țara noastră și plasează România printre cele mai importante țări care au un spirit cultural și care promovează muzica clasică, tradițională care rezistă într-o epocă a tranziției, a schimbării. România este o țară multiculturală care are multe de oferit  cu o tradiție care te îmbie să revii de câte ori ai ocazia, festivalul internațional al jazzului o propulsează și dezvăluie comorile acestuia într-un mod treptat. 

Oamenii de cultură nu sunt atât de conectați în  media și nu sunt atât de mediatizați însă asta nu înseamnă că nu avem cântăreți care interpretează acest gen de muzică. Clujul este pentru trei zile capitala mondială a culturii și ne invită călduros pe fiecare în parte la cel mai frumos festival de jazz. 
              


 International Jazz Festival este un eveniment destinat studenților dar și celor care agrează un stil pasional și romantic de muzică . Înainte să vii la concert  este bine să fi la curent cu programul artistic care se anunță a fi un festival propice pentru societatea românească intră pe https://www.facebook.com/events/694000320681894/   și vezi ofertele biletelor acestui festival, evenimentele de cultură se regăsesc pe această pagină. 

Achiziționează bilete pentru tine și cei dragi http://www.eventim.ro/ro/bilete/cluj-international-jazz-festival-cluj-napoca-casa-de-cultura-a-studentilor-372422/event.html nu uita cele mai frumoase momente dar și cele mai romantice sunt ideale într-o companie plăcută pe o muzică bună , de calitate care crează o atmosferă intensă de neuitat.  Asculți doar muzica care te inspiră la cel mai răsunător concert al momentului nu rata această ocazie să te afli față în față cu cei mai buni interpreți ai jazzului.



0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram