Vara asta ne distrăm La ȚARĂ



        Cauți cumva un loc unde să ieși cu familia la aer curat, să te bucuri de  natură și să ai pe muzica de fundal  ciripitul păsărelelor. La Țară este un nou concept creat pentru tine și pentru familia ta pentru a scăpa de grijile acumulate peste an și de a iesi din cotidian pentru câteva zile de relaxare în natură intră pe http://latzara.ro și vezi cum te poți distra.
         

       Copii tăi sunt cei mai entuziasmați când vine vorba de animale, dornici de a învăța ceva nou de a trăi experiențe inedite doar pe http://latzara.ro/animale/ afli ce animale sunt în această fermă.  Păsările care îi vor încânta și vor învața cum trăiesc în mediul lor natural și ceea ce mănâncă sunt gâște, rațe,biblici, găini,struți, fazani, păuni, prepelițe și porumbeii. Mângâiatul și hrănitul animalelor intră în atenția celor mici precum și călăritul poneilor. 

      Pot lua parte la lecțiile de echitație care îi vor învața cum să inspire poneiului încredere. Alergatul pe pajiște și jocurile cu mingea precum și circuitul bicicletelor îi vor distra pe cei mici și vor epuiza energia într-un mod distractiv. Atelierele de pictură și  cele de olărit îi va oferi micuțului o experiență nouă și interesantă în același timp. Mai multe detalii referitoare la aceste activități poți afla de pe http://latzara.ro/activitati-copii/ .
          

          Cel mai important pentru părinți este fericirea celor mici de aceea aici este locul perfect pentru a organiza petreceri pentru cei mici și team buildinguri pentru colegii lui. Activitățile pentru părinții organizat de La Țară  sunt circuitul de biciclete,  echitație în manej sau prin pădure , plimbările cu caiacul pe râul Argeș mai multe pe http://latzara.ro/activitati-parinti/ .

           Vara asta ne distrăm la ȚARĂ , ne relaxăm și ne odihnim așa cum se cuvine și tu meriți să petreci un week-end minunat alături de  familia ta.



0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram