Managerul extremelor reunește echipa la fântâna cu apă și cafea




Managerul extremelor reunește echipa la fântăna cu apă și cafea, pentru a ridica targetul pe care aceștia trebuia să îl atingă. În încercarea lui de a motiva echipa, Cezar managerul echipei, îi cheamă pe angajați la un feedback constructiv și cum puterea exemplului nu prea funcționează, fiindcă el mereu este pe fugă, întârziat și cu multe cearcăne de parcă nu a mai dormit de o lungă perioadă de timp, așa cum ”o aruncare de zaruri nu abolește nicicând hazardul”(Stephane Mallarme, O aruncare de zaruri). Un hazard plin de reguli, în care echipa lui Cove trebuie să aducă cele mai bune rezultate și să performeze, pentru ca acest proiect să funcționeze.
                                                                 
Dimineață la prima oră, managerul extremelor reunește echipa și le oferă apă și cafea la birou, un cuplu pe bune pentru a trezi o mână de oameni. In timp ce, managerul discuta despre performanțele fiecărui angajat, aceștia savurau din cafeaua făcută instant. După acest feedback, managerul voia să vadă rezultate mai bune, deoarece atingerea targetului și depășirea lui, aduce cu sine și o mărire a salariului, adică un plus în buzunarul lui.
                                                                    

Inopinant, pentru a controla businessul și de a observa cum se desfășoară activitatea echipei lui Cezar, vine de la sediul central directorul general împreună cu toți membri din conducere. Cezar neavând timp, se gândește speriat că nu o să aibă cafea pentru a le oferi membrilor, uitând de faptul că înainte cu o zi, a început o colaborare cu la fântâna. Ingrozit de acest fapt, coboară grăbit scările, încercând să se ducă la tonomatul care se află la 10 minute de companie. Pe scări este oprit de o colegă, aceasta îl întreabă unde se îndreaptă atât de grăbit, reamintindu-i că La Fântâna are cele două elemente vitale, cafeaua pentru energie și apa pentru hidratare.

                                                       
Zâmbind, Cezar revine în biroul lui și bea apă, ca să își revină din starea pe are o avea. Pregătește proiectorul, toate informațiile despre targetul echipei și cum a încercat să-i motiveze pe angajați. Toate aceste argumente au fost foarte importante pentru ca membri fondatori ai proiectului să îl premieze pe Cezar și să-i ofere posibilitatea de a continua activitatea. La fântâna reunește proiectele importante și energizează partenerii de business, angajați, pentru a putea da cel mai bun randament.

                                     Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2017. 

1 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram