Specialistă în decorarea, mutarea obiectelor și ciobirea parchetului

Parchet, Lemn, Do, Wood Floor, Podea
Specialistă în decorare, pentru că orice schimbare are loc la mine acasă, ultima decizie o iau eu. Pot spune că sunt pretențioasă și am anumite idei fixe, cu privire la nuanța mobilei, la cea a parchetului sau la culoarea varului. Specialistă în mutarea obiectelor din casă, da îmi place să le mai schimb locul. Dar, acest lucru duce la ciobirea parchetului, pentru că în momentul în care schimb locul, colțurile de la mobilă reușesc să strice pardoseala.

De asemenea, mi se întâmplă foarte des să ud parchetul cu apa de la flori, sau  cu sucul de pe noptieră. De aceea, cred că o pardoseală rezistentă la apă nu ar umfla parchetul, ceea ce înseamnă un buget constant și fără găuri în el. Important este și acest aspect, de a investi într-un parchet de calitate, care să nu fie ciobit atât de ușor și să nu se umfle sau să prindă mucegai. Acel miros pe care nu poți să-l mai scoți, cu oricât de multe soluții ai da.

                                                 
Atunci când alegem un parchet este esențial să verificăm și cel fel de parchet laminat cumpărăm, dacă este cu trafic redus, mediu sau intens. De asta, depinde și grosimea lui, cu cât este traficul mai intens, cu atât de pot reduce ciobirile. În general, mă uit și care sunt plăcile izolatoare din polistiren extrudat pentru parchet, ca să țină de cald, să reducă umezeala.

Diego are toate serviciile, pentru a ne decora casa și a muta obiectele într-un stil aparte, care să ne reprezinte. Un parchet zgâriat într-o anumită porțiune este un dezavantaj, pe care oricine dorește să-l ascundă și atunci nu se mai poate muta mobila exact unde ne dorim. Un alt aspect relevant pentru cumpărarea unui parchet este nuanța, care să se potrivească cu mobila și nuanța de pe pereți. 

Dacă putem să cumpărăm la promoții, să beneficiem de reduceri și să plătim mai puțin, de ce să nu-mi fac și eu un card de fidelitate. Reduceri care mai de care mai convenabile și-mi ajunge să-mi cumpăr și alte obiecte utile prin casă. Nu strică să rămâi și cu bani după ce mai schimbi câte un lucru prin casă, pentru că se uzează, se strică și capătă o altă nuanță.

Mă delectez cu noile nuanțe și cum poți să-ți amenajezi camera, în funcție de fiecare stil în parte, o muză de inspirație este pagina de Facebook Diego România.  Ne apropiem cu pași repezi, spre curățenia generală înainte de Paști și atunci mă gândesc, la modelul pentru fața de masă, la un nou covor în sufragerie, la un preș și la o perdea în bucătărie.

Așa cum din copilărie, îmi cumpăr haine noi și casa mea are nevoie de obiecte noi, curate, pentru a schimba nuanța, a rearanja obiectele și a da un plus de culoare camerei. Un motiv în plus pentru a mă simți în largul meu acasă și am 
asigura confortul.
Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2016.
Te pregătești de curățenia de primăvară? Ce obiecte ai vrea să schimbi prin casă? 

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram