La numărătoare ies doar bloguri creatoare

      Blogurile creatoare sunt părtașe la propulsarea unui brand, deoarece publicitatea nu este negativă(ci doar pozitivă) . Prin publicitatea pe bloguri, informațiile privind diverse campanii, lansări de produse sunt facilitate, iar ambele părți au de câștigat. Însă, perspectiva de prezentare este diferită, informațiile sunt transmise în maniera personală, chiar dacă punctul de pornire este același. În calea spre o carieră de blogger pe care o poți îmbrățișa, să nu uiți de bloggeri creatori de la care ai foarte multe de învățat. 



1.Cristi China-Birta sau mai bine spus Chinezu, un blogger cu personalitate, care a lăsat o amprentă pozitivă asupra brandurilor românești. Dacă vrei să te delectezi cu noi campanii ale brandurilor atunci pe  http://cristianchinabirta.ro/ găsești umor, premii, sfaturi utile și multe proiecte inedite. Chinezu nu s-a oprit aici, într-o dimineață în timp ce-mi savuram cafeau și zappam canalele, pe LOOK TV am văzut un prezentator crețofolin povestind despre relația dintre bloguri și branduri....ce să vezi era bloggerul Chinezu, are propria emisiune Brandu lu Chinezu. Prezentatorul își aduce aportul în blogosferă prin concursuri inițiate atât pe Blogalinitiative cât și pe blogul personal, unde dă sfară în țară despre evenimentele naționale.


2. Daniel Botea este olteanul Natural, ca Aloe Vera, de pe http://danielbotea.blogspot.ro/. La început l-am cunoscut pe Daniel din perspectiva unui promotor al cașcavalului, ei bine făcu el o nefăcută și se pomenii cu greutatea lui în brânză. Ulterior, am descoperit că bloggerul a fost politician și se implică constant în acțiuni de promovare a Craiovei. Participă la activitățile Băniei și ne încântă(sau ne trezește interesul) cu fotografii postate din toate unghiurile, exact ca oltenii te iau pe toate părțile. Daniel este un blogger deschis, dornic de noi experiențe pe care le relatează natural, ca Aloe Vera. 

3. Mirela Surghie este bloggerul Extravita, de pe http://danielbotea.blogspot.ro/ care povestește despre experiențele din diferitele locuri pe care le-a vizitat. La început, am descoperit nenumăratele călătorii ale bloggeriței pe tărâmuri interesante, relatând articole despre  plăcerile și neplăcerile de care ai parte într-o călătorie. Pe parcurs, am descoperit multe site-uri utile pentru a-mi cumpăra bilete de avion în destinații exotice.  Viața pe blogul Mirelei este plină de aventuri cu maimuțe furăcioase, peisaje frumoase, ne poartă prin mirajul bucătăriei, ne spune povești care rămân ca o amprentă pentru următorul turist și ne  dă sfaturi legate de cele mai ieftine călătorii last minute(întârziați ca mine, pe nepregătite se duc în vacanță).

4. Mihaela Ivan de pe site-ul cu același nume, http://www.mihaelaivan.ro/ este un blogger cu experiență care se implică în politică și participă la diverse evenimente. Inițial, am cunoscut latura jurnalistă a Mihaelei, prin articolele care dovedesc un blogger cu experiență, ce mânuiește bine condeiul. Punctul comun între mine și Mihaela este domeniul ales, amândouă am urmat cursurile Facultății de Comunicare și Relații Publice.  Îmi place modul ei curat de a-și expune părerea despre evenimentele întâmplate la care nu doar a asistat, ci a participat(cu articole și multă îndârjire pentru a transmite mesajul dorit). Unul dintre articolele preferate este BRANDUL LE RÊVE DU MICHOU- FEMINITATE, CALITATE, ARTĂ.


5. Ana Maria Tatucu este bloggerul de la Beauty Barometer, de pe http://www.beautybarometer.com/. Ana m-a obișnuit cu nenumăratele colaborări cu diverse branduri de cosmetică, pe care le promovează pe pagina sa. Mi-a atras atenția, felul ei de a recomanda anumite produse, le testează iar după cu o nonșalanță ne povestește despre cosmeticele potrivite pentru tenul ei și cele care nu au fost pe măsura așteptărilor. Am descoperit multe aparate de coafat, cosmetice noi, campanii de lansare a unor produse și conferințe pe care le organizează.




 La numărătoarea mi-au ieșit 5 bloguri creatoare cu 5 dorințe îndrăznețe, provocarea primită de la BlogalInitiative m-a pus în dificultate, deoarece este greu să alegi 5 bloguri pe care le citești frecvent. De la fiecare blogger, sau om avem câte ceva de învățat, însă doar stilul ne definește și ne diferențiază de ceilalți. 
     
Tu ce părere ai despre recensământul bloggerilor? Tu ce bloguri creatoare citești?

4 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram