Vegeta își caută (un povestitor) un bucătar CARE SĂ COLOREZE supele( cuvintele).



            Vegeta își caută un povestitor care să coloreze cuvintele și supele să fie mai aromate, un blogger care pune la bătaie creativitatea pentru a câștiga un loc e cinste pentru a găti o masă delicioasă pentru copii unui centru de plasament. 
       


Vegeta a devenit un brand și un termen des folosit atunci când ne referim la condimentele pentru supe sau ciorbe. Acesta este avantajul liderului care crează un anumit produs, deoarece este preluat și de către alte branduri. Prin convenționalism brandul a desemnat un nume pentru acest produs ”VEGETA” care a ajuns să fie pe placul gospodinelor.  Produsul se numea la început prin anii 60, ”Vegeta 40” .
          


Atunci când vine vorba de condimente, primul gând se îndreaptă către vegeta și trebuie să recunosc că papilele gustative se activează într-o explozie de arome. 


Ciorba nu are același gust fără borș și fără vegeta, îmi place să fie acru pot spune că acesta este ieal pentru a deschide apetitul. În general, mâncarea care ne îmbie să o savurăm  Arată, Miroase și are un Gust bun, cele trei criterii esențiale ce diferențiază aceeași mâncare preparată de persoane diferite. 



Gătim în fiecare dimineață pentru cei dragi de la tocăniță la ciorbă, mâncarea  bine condimentată cu vegeta un deliciu pentru prânz în cazul în care ai pus un pic de suflet nu ai cum să dai greș.
              


Cum ar fi o zi în care să gătești pentru copii de la centrul de plasament?
          
Voluntariatul are un  loc aparte în viața mea, un timp consumat pentru a-i ajuta pe ceilalți este un timp economisit pentru a face o schimbare. Copilașii abandonați suferă o traumă și rămân marcați pe viață, interesant este optimismul acestora de a trece peste greutăți.



 Am auzit multe povești în care copii au fost abandonați și cum au învățat să-și împartă lucrurile cu ceilalți. Aș vrea să-mi dedic și eu o zi alături de Vegeta pentru a le colora farfuria cu mirodenii de tot felul dar și de a asculta poveștile lor de viață, ce aspirații au și cum privesc anumite situații. Fiecare persoană are o poveste de viață indiferent de imaginea care dorește să o creeze, un episod care să o marcheze fie că e fericit sau nefericit. 



Chipul copiilor abandonați este unul întristat ce încearcă să ascundă suferința și teama e a păși pe drumuri noi, goana nebună după găsirea unor părinți care să le ofere dragostea și siguranța de care orice copil are nevoie. Îmi doresc o astfel e experiență deoarece am multe de învățat de la aceștia, de la aprecierea lucrurilor simple la bucuria  oferită de  o nouă zi. 
             


Doresc să felicit echipa Vegeta pentru implicarea acestora în campanii umanitare pentru a le face o bucurie atât celor mici cât și celor mari de la centrul de plasament.



De reținut:

  • Vegeta este un condiment des utilizat de către mine!
  • Vreau să fiu blogger oficial Vegeta!
  • Îmi doresc un loc la masa bucătarilor pentru a le face o mică bucurie copiilor de la centrul de plasament . Voi încerca să fiu un povestitor care să coloreze poveștile acestora.

             

Mai multe detalii despre campanie găsești pe www.facebook.com/VegetaRomania (ps. așteptăm rețetele fanilor VEGETA).










0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram