Ajuta-l pe zolty sa-si doneze scaunul electric


           
              Participăm destul de des la campanii în care premiul este unul destul de consistent, te-ai implica într-o campanie umanitară pentru a-l ajuta pe Zolty să-și doneze scaunul ?
                  
Zolty este un exemplu pentru noi toți ceilalți care ne plângem de toate problemele pe care le întâmpinăm, lucrurile superficiale le hiperbolizăm inutil. Vă prezint povestea unui personaj care a stârnit un val de simpatie în blogosferă punând în față articolele pe care le scrie iar mai apoi pe el. Zolty este un om curajos care a continuat să viseze și să-și construiască propriul drum  fiind unul dintre bloggeri activi care scrie despre tot ceea ce-l inspiră. Zolty suferă de distrofie musculară congenitală ceea ce-l împiedică  să se deplaseze și să facă toate activitățile uzuale, chiar și scrisul pe un blog este mai dificil pentru acesta.
                             


Zolty a lansat un concurs dedicat persoanelor care nu reușesc să se deplaseze însă are nevoie de ajutorul nostru pentru a putea transporta scaunul electric dar și de a contribui la cumpărarea  acumulatorilor necesari. Din această campanie trebuie să învățăm că nu este necesar să ai foarte mulți bani ca să ajuți pe cineva ci cu puțină voință îți poți ajuta aproapele, sunt sigură că acest om este unul generos care dorește să-i ajute pe ce-i care se află în această situație. 
Aceasta este o fotografie reprezentativă cu premiul pe care Zolty dorește să-l doneze pentru cei care nu se pot deplasa și se află în aceeași situație. 
                    


Probabil te întrebi cum am aflat de acest concurs lansat de către Zolty , ei bine Blogal INITIATIVE este un site care demarează diferite campanii generaliste de promovare a unor branduri, aplicații care au rolul să ne pună la curent cu noile tendințe menționez în acest caz lansarea telefonului Iphone 6 citește aici. sau a unor concerte jazz citește aici fiind apoi analizate minuțios . Astfel că această campanie umanitară demarată de zolty este susținută de Blogal INITIATIVE și dacă vrei să te implici așteptăm propunerile tale pe contact@blogalinitiative.ro.

4 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram