Împreună putem salva viața Elenei Antoneac, de a respira normal.


Îți mai amintești de copilărie și de clipele frumoase pe care le petreceai alături de prieteni alergând ore întregi cu o bucurie explozivă?
             
Ce ai spune dacă alți copii nu se bucură de toate aceste lucruri, ajungând să petreacă cea mai frumoasă etapă a vieții prin holurile spitalelor după un diagnostic care să fie tratabil și pentru a-i prescrie medicamentele iar  durerile să fie ameliorate pentru o perioadă de timp. 


Vă fac cunoștință cu Elena o fetiță care a ajuns la vârsta de 2 ani și 8 luni să sufere de stenoză pulmonară severă. Fiecare copil are cumpene în viață însă la prima respirație, primul surâs și primul cuvânt le dă emoții mari  părinților iar atunci când respirația  o funcție vitală este îngreunată începe o întreagă aventură. 
                

Să despicăm firul evenimentelor  totul a început cu o îngrijorarea a mamei la un consult programat la Iași atunci când fetiței ii era pe zi ce trece mai greu să respire nopțile transformându-se dificile din cauza faptului că aceasta nu putea să adoarmă, presiunea atmosferică din zilele ploiase accentua starea micuței. A fost trimisă la Târgu Mureș pentru analize mai amănunțite deoarece au apărut mai multe complicații și a mers împreună cu mama sa de urgență în Germania, unde a fost operată pe cord deschis. 


Viața omului este cea mai fragilă  de aceea acest suflet de om s-a agățat pentru a trăi și a le oferi părinților o rază de speranță de a o vedea la un moment dat mare. Noi putem face ca suferințele acestei micuțe să fie ameliorate și să-i oferim șansa unei vieți normale împreună cu divinitatea cea care face miracole. După operație, suferința Elenei nu s-a oprit aici au urmat consultații, tratamente și analize pentru a se putea recupera la o vârstă atât de crudă. 
         


Împreună putem contribui la salvarea vieții acestei micuțe Elena Antoneac pentru a putea reuși să-i dăm zâmbetul de buze și să se bucure de anii copilăriei pentru aceasta are nevoie de încă o intervenție chirurgicală la Bad Oeynhausen – Hope for the children care costă în jur de 1 500 de euro pentru cazare și transport  fiecare ban adunat înseamnă o șansă la o nouă viață.
         
Conturile deschise pentru   Elena  Antoneac sunt  la BRD Botoşani, titular de cont fiind Dan Antoneac, tatăl micuţei:
RO68BRDE070SV30966000700, Cont RON 
RO30BRDE070SV36526800700-Cont EURO RO21BRDE070SV36529800700- Cont USD iar costurile operației sunt decontate de către Casa de asigurări prin formularul E112 .
    
Fii eroul Elenei Antoneac donând pe platforma https://salveazaoinima.ro/campaigns/elena-antoneac/  de asemenea poți trimite mesajele de susținere părinților care trec prin aceste momente dificile la numărul de telefon 0231539665.
          

Acest caz este susținut de Asociația Salvează o inimă, poți rescrie  un final  fericit acestei povești de viață.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram