Un altfel de oraș cu Decorurban



                    Admirăm orașele din străinătate modernizate cu parcuri interesante pentru prichindeii la joaca de afară care ne atrag atenție însă trebuie să recunoaștem că au fost modernizate și ale noastre de pe plaiurile românești aduse la rangul celor europene. 



Prichindeii sunt cei mai fericiți atunci când se modernizează parcul deoarece aceștia își petrec o perioadă frumoasă prin nisip, alergând dându-se pe leagăn și pe topogan. Parcurile au început să aibă tematică și în județul Brașov treceam zilele trecute prin centrul civic și am avut parte de o surpriză frumoasă să descopăr parcul transformat într-un avion cu o tematică captivantă pentru cei mici precum este și pe   http://decorurban.ro/echipamente-de-joaca-2/echipamente-tematice/



Spațiul de joacă este folositor pentru părinți deoarece acolo se regăsesc cei mici și își fac prieteni, învață să împartă jucăriile cu ceilalți, să se cațere cu încredere, să se susțină între ei. Flori fete sau băieți, lapte gros, săritul elasticului este istorie și face parte dintr-un trecut special, dintr-o copilărie în offline până la epuizare. 



Leagănele din lemn lungi și datul din bară-n bară face parte dintr-o joacă între copilașii anilor 94 atunci când lucrurile simple ne sensibilizau, în timp lucrurile spectaculoase au ajuns să ne fie pe plac și să ne atragă atenția. Parcurile mai nou promovează sănătatea cetățenilor implantarea unor aparate de fitness de exterior prin care cei care nu-și permit sau nu au timp pot face sport alături de cel mic, își pot petrece timpul într-un mod util în timp ce-și monotorizează prichindelul. 



Stațiile de autobuz reprezintă o trecerea a timpului în fața așteptării autobuzului, e drept că de cele mai multe ori dacă sunt întârziați zărim stația pentru a ne uita la cât ajunge mijlocul de transport în comun care să oprească la destinația dorită pe http://decorurban.ro/mobilier-urban/statie-autobuz/ găsim stațiile în care fiecare pasager lasă trecutul și pășește către un viitor promițător.    


Coșurile de gunoi fac și ele parte din decorul urban deoarece atunci când nu ai unde arunca mizeria tendința este de a arunca pe jos, atunci când există coșuri de gunoi în apropiere asta poate salva mediul înconjurător de mizeriile aruncate.
                 


Un altfel de oraș  care să se ridice la cele europene cu Decorurban putem salva orașele de mizerii dar și putem construi un viitor plăcut în care putem respira aer proaspăt ne putem bucura de frumusețea , decorul impresionant.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram