Mireasma naturii într-un singur cuvânt: Covera


                       Atunci când îmi amintesc de copilărie primul om care îmi vine în minte este bunica mea și poveștile din vacanțele de vară pe care le petreceam cu aceasta. Mirosul florilor din grădina bunicii și istorisirile de pe iarba proaspătă în care râdeam ore în șir depănând din amintirile tinereții sale. 


Gemul de trandafiri făcut din producție proprie sădite în grădină cu ajutorul http://www.covera.ro/cauta/dHJhbmRhZmlyaQ==/p1/trandafiri?q=trandafiri care-l gustam cu drag în diminețile fierbinți. Parfumul puternic al florilor din grădină și cântecul vestit al păsărilor ce înveselește întreaga zonă. Fiecare doamnă respectiv domnișoară are o anumită sensibilitate pentru o floare, comportamentul acesteia se reflecttă și în culoarea pe care o alege se spune că persoanele cărora le plac nuanța de galben sunt geloase, cele care optează pentru roșu sunt pasionale, visătoare iar pentru fiecare nuanță are o anumită semnificație. 



Trandafirul este o floare ce reprezintă dragostea, fericirea dar și înțepături precum spini de pe aceasta, așa cum este viața fiecărui om cu momente frumoase desprinse din basm dar și drumuri anevoioase cu probleme de rezolvat. Cu o floare nu se face primăvară însă ne simțim apreciate atunci când le primim îmi aduc aminte cu drag de generală atunci când câștigam locul întâi și primeam coronițe făcute din flori, sentimentul pe care-l simțeam este greu de descris în cuvinte.



               
Pomi fructiferi și via plină de struguri copți la sfârșitul verii fac parte din tabloul perfect de iarnă , de alergăturile printre rânduri pe http://www.covera.ro/cauta/cG9taSBmcnVjdGlmZXJp/p1/pomi%20fructiferi?q=pomi%20fructiferi găsim fructele potrivite pentru grădina bunicii.  Gustul desăvârșit al fructelor , culoarea roșie la merele bot de iepure și cele aurii , perele delicioase și cireșele pe care le culegem din pom pe care le agățăm cu drag de ureche.                   
                    

Mireasma naturii într-un singur cuvânt Covera este locul ideal de unde putem să-i face cadouri bunicii pentru a umple grădina cu bunătăți și de a o parfuma cu nuanțele interesante ale florilor. Gradina bogată  cu multe flori ne dezvăluie latura sensibilă dar și bogate în fructe potrivite pentru sănătatea noastră datorită vitaminelor.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram