Luminița Atas este cea de la capătul tunelului

       
                    În preajma sărbătorilor de iarnă atunci când instalația se așterne pe bradul meu și luminează neîncetat dulciurile pitite după beteală. Ne-am putea imagina o viață doar cu lumina de la soare , sincer este destul de greu deoarece tehnologia a avansat iar noi ne-am obișnuit cu becuri aprinse artificiale pe care le putem aprinde seara mai ales atunci când suntem studenți și învățăm pe ultima sută de metri pentru examenul pe care-l susținem. 


Luminile generate de instalația din brad, de diferitele modele din carton ce au luat forma Moșilor dar și a brazilor ne decorează casă dar și ne introduce în atmosfera de sărbătoare. Deseori trecem prin orașe și ne delectăm cu tot felul de decorațiuni cu luminițe ce au luat o nuanță de ridicol în unele orașe dar și cele interesante care ne captează atenția. 



Luminile acestea de sărbătoare pot reprezenta luminița de la capătul tunelului și al neantului atunci când ne rezolvăm problemele și ajungem în noul an mai încrezători în sine și mai perseverenți în atingerea scopului propus de a ne forma o carieră și de a ne construi o familie frumoasă.  



Luminile le putem regăsi oriunde fie că este vorba de centrul orașului sau de restaurantele la care mergem alături de prieteni pentru a servi micul dejun pe http://www.atas.ro/64-iluminat-horeca avem forme interesante de lumină. Cine nu a fost atent la jocul de lumini din cluburi pe ritmurile muzicii, fiecare dintre noi a participat la balul bobocilor fie ca participant, ca și protagonist principal în cazul meu sau fie ca și spectator care aplaudă din sală, pe http://www.atas.ro/64-iluminat-horeca#/categorii-club_pub_uri  avem exemple ale unor localuri cu o lumină personalizată. Decorul specific al unui club precum și jocul de lumini aparte față de celelalte îl diferențiază și îi atrage pe clienți datorită atmosferei de petrecere. 
                      

           
Atunci când dorești să organizezi un eveniment frumos care să rămână în memoria colectivă ca o amintire interesantă și spectaculoasă luminile generate de candelabre fac parte dintr-un decor de basm ca o poveste de dragoste care capătă un sens atunci când doi tineri se îndrăgostesc și doresc să-și unească destinele pentru totdeauna.
                          


Luminița Atas este cea de la capătul tunelului atunci când dorim să ne relaxăm,  să ne refugiem într-un loc în care să uităm de probleme, localurile în care facem băi de lumină care generează diferite nuanțe captivante și interesante.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram