Lumea văzută printr-un strop de culoare

   
               Ochii sunt oglinda sufletului expresia acestora are multe de spus în ceea ce privește sentimentele noastre și starea noastră de spirit într-un anumit context. Expresia ochiilor pot contura o anumită tristețe, oamenii care sunt bolnavi deși zâmbesc au o privire tristă, plină de resemnare, tinerii proaspăt căsătoriți au o strălucire în privire reflectă fericirea sau împlinirea,  precum și cei care consumă alcool au în genere ochii mici și roșiatici. 

Formatul ochiilor poate face diferența dintre anumite popoare spre exemplu asiaticii au ochii migdalați față de ochii românilor deoarece cel mai important contact este cel vizual  de aceea aceștia ies în evidență de la cei mai proeminenți , depărtați la cei apropiați cu ochii mici. Poate că, la un moment dat ne-am dorit să avem o altă nuanță a ochiilor ei bine doar pe http://lensa.ro/  poți schimba culoarea ochiilor de la căprui la verzi sau chiar roz toate acestea reunite într-un singur loc doar cu un click pe nuanța dorită a lentilelor de contact colorate.
            

Culoarea ochiilor și intensitatea acestora ne particularizează pe fiecare în parte deoarece unele persoane au o nuanță mai deschisă alții mai închisă de la mama natură însă unele persoane adoră o altă culoare care ar putea să-i pună în evidență calitățile. Ochii căprui fură inima oricui era o vorbă din popor, aceștia sunt ochii misterioși și destul de seducători. 

Lentilele căprui oferă o altă perspectivă văzută prin ochii proprii  doar pe  http://lensa.ro/lentile-contact-colorate/lentile-de-contact-caprui găsești ochii impunători care au o poveste de dragoste inedită deoarece au tendința de a seduce o persoană de a oferi afecțiune celor din jur, fiind niște persoane energice. 

Ochii verzi niciodată să nu-i crezi oare se mai potrivește această maximă și în zilele noastre, persoanele care au în general această culoare sunt mai reci , mai nepăsători însă destul de talentați, șireți prin strategiile pe care le adoptă au șansa de a câștiga în afaceri sau în tot felul de jocuri.  

Ochii albaștri o veche vorbă din popor îl asociază cu broasca, ei bine aceste vorbe nu reflectă neapărat realitatea , această nuanță este una interesantă, captivantă care poate capta atenția în orice context. În timp de la aceste culori ai ochiilor, albaștri, căprui și verzi s-au tot creat alte nuanțe mai deschise sau mai închise fiind mai expresive pentru orice persoană care îi are.

 Lentilele negre au o  nuanță mai închisă sunt mai pasionali, exprimă multă iubire, aceștia se spune că sunt iuți la mânie,  această nuanță naturală se găsește destul de rar de aceea optăm pentru lentilele care au o astfel de nuanță. 

Lentilele roșii sunt unele interesante ce se potrivește cu atmosfera de Halloween precum și cele care au nuanță roz sunt elegante interesante care pot fi purtate la evenimente importante cu o anumită tematică. 

Lentilele de contact cu o nuanță violet sugerează senzualitatea și poate fi o trăsătură interesantă la o petrecere. Lentilele cu o nuanță albă sugerează starea de spirit bacoviană , sumbră , misterioasă care se potrivește cu spectacolele interesante. 

Lentilele cu nuanță gri se îmbină de minune cu balurile mascate însă și persoanele care au nuanța naturală au o latură artistică fiind o nuanță  desprinsă din cei căprui și cei negri dar cu efecte deschis. 

Lentilele care au culoare de turcoaz , galben sau portocaliu sunt potrivite pentru evenimentele captivante , extravagante și non-conformiste.
              


Lumea văzută printr-un strop de culoare de la cele standard , ochii căprui , verzi și albaștrii la ce derivă din acestea. Chiar dacă nu ne-am născut cu o anumită nuanță putem să avem ce culoare a ochilor dorim și ce nuanță mai închisă sau mai deschisă, Lensa este alături de tine atunci când tu îți dorești lentilele de contact care te avantajează.

0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram