Visionexposystems este standul expozițional care mi-a atras atenția


          Vision EXPO SYSTEMS este un site care  a fost lansat la ințiativa unui grup de tineri antreprenori români cu o viziune larga asupra viitorului industriei publicitare și este condusă de o echipă de management cu experiență în domeniu.
         

          Viziunea acestei companii  este  de a oferi produse, care sunt cea mai bună soluție pentru construirea unei campanii de succes și să livreze departamentelor de marketing soluții complete de expunere a mesajelor publicitare.

    
        Produsele VISION sunt gândite sa fie foarte ușor de transportat, montat și să poată fi reutilizate pentru a afișa mesajele acolo unde se dorește. Acest canal de promovare a devenit o unealtă importantă în departamentele de marketing din întreaga lume. Gama de produse VISION conține sisteme Roll-up, pereti Pop-up, standuri de brosuri, standuri expoziționale și spații publicitare în centre comerciale.  

     

          Pentru o campanie publicitară atât pentru companii cât și pentru electorali bannerele sunt o soluție eficientă pentru afișarea unui mesaj publicitar și pentru transmiterea vectorului de imagine care face legătura între mesaj și o campanie sau între mesaj și o persoană doar pe  http://www.visionexposystems.com/produse/roll-up .

         A-board-ul, cunoscut și ca people-stopper, este unul din cele mai utilizate sisteme de afișaj pentru exterior. Design-ul produselor a fost îmbunătățit pentru o utilizare pe termen lung și pentru a face față condițiilor meteo extreme. Sunt folosite foarte des în fața unui restaurant, cafenea sau magazin comercial pentru a capta atenția clienților ce sunt în trecere cu cele mai noi oferte pe http://www.visionexposystems.com/produse/a-board .

        Sistemele pop-up sunt cea mai bună soluție raportat la calitate-pret, fiind portabile, ușor de instalat și  poți reutiliza structurile la următoarele evenimente, campanii. Alegerea unei variante depinde de tipul evenimentului, de locație și de suprafața de care dispui. Scopul este să faci ca mesajul sau brand-ul tău să fie remarcat, să atragă publicul și să stârnească curiozitate mai multe idei doar pe http://www.visionexposystems.com/ideas/conference  .
       Sistemele Pop-up Vision sunt modulare și pot fi adaptate ușor spațiilor expoziționale. Ai la îndemână peste 90 de soluții predefinite cu posibilitatea de a previzualiza 3D proiectul înainte de execuție pentru o mai bună comunicare între echipa Vision și client, la final fiecare să fie mulțumit de produsul dorit. Datorită sistemului expandabil ,oricine  poate avea accesibilitatea de a  transporta întregul stand folosind automobilul personal, poate  monta standul în mai puțin de 30 de minute fără ajutorul unei echipe de profesioniști și îl poate reutiliza la următoarele expoziții. Acest sistem a fost creat pentru a fi accesibil pentru orice  persoană, care dorește să îl achiziționeze mai multe detalii pe http://www.visionexposystems.com/ideas/exhibition-stands 


      Centrele comerciale sunt potrivite pentru promovarea noilor produse sau pentru a interacționa direct cu consumatorii. O campanie interactiva este mai puternica și sporește vizibilitatea brand-ului precum și încrederea consumatorilor idei de valoare doar pe http://www.visionexposystems.com/ideas/mall .
             Cu Vision EXPO SYSTEMS compania ta  se va bucura de notorietate și de o vizibilitate crescută, făcând diferența între celelalte campanii sau branduri. Impactul pe care îl face campania ta asupra clienților este o etapă principală în care echipa ta va fi pusă în valoare .







0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram