Cu Philips fac echipă în bucătărie pentru mâncăruri mereu delicioase


       
        Echipa   Philips   le sare în ajutorul gospodinelor cu noile produse electrocasnice care le fac munca mai ușoară. Fiecare mămică își dorește  un  ajutor în bucătărie care să  le facă sarcinile mai ușoare, Viva Collection Multicooker Philips este un mod rapid şi uşor de a prepara felurile de mâncare preferate. Gătiți inteligent și automat și veți avea mai mult timp pentru a ajunge la coafor mai multe detalii doar pe http://www.philips.ro/c/viva-collection-multicooker-philips-hd3037_70/prd/ro/

    
       

     Cartofii prăjiți vor fi mai ușor de făcut și atunci când ai mulți invitați, cu noua tehnologie garnitura de cartofi vor fi un deliciu  mai multe detalii pe http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-airfryer-cu-tehnologie-rapid-air-hd9220_20/prd/ .


       Capacitate foarte mare pentru a găti pentru întreaga familie te suprasolicită, cheltuiești foarte mulți bani pe ulei cu noua friteuză costurile tale se vor optimiza cu http://www.philips.ro/c/gatitul/friteuza-hd6161_00/prd/ .

        

      Preparaţi la grătar cu o infuzie de gust desăvârşită  cu noile grătare pentru masă http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-gratar-de-masa-hd6323_20/prd/. Datorită capacului de sticlă şi a dispozitivului de infuzie umplut cu apă, ce va produce abur, care va frăgezi carnea. Grătarele pentru masă sunt folositoare mai ales pentru evenimentele speciale în care aveți mulți invitați http://www.philips.ro/c/gatitul/avance-collection-gratar-de-masa-hd6360_20/prd/ .


       Savurați o pâine prăjită excelentă, dimineața va începe de acum cu un mic dejun delicios. Doar pe http://www.philips.ro/c/gatitul/viva-collection-prajitor-de-paine-hd2630_20/prd/ 
îți poți alege produsul dorit pentru dimineți frumoase.



      Cu Philips  fac echipă în bucătărie pentru mâncăruri gustoase și sățioase în câteva minute fără a depune efort și pentru a avea mai mult timp pentru a sta cu invitații.


0 Comentarios

Opinia ta este importantă pentru mine. Aici îți poți așterne ideile despre subiectul abordat.

Translate

Follow Me On Instagram